Not known Facts About prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Prefabrik ev diğer konut modellerinde olduğu gibi yapı ruhsatı ve iskan iznine tabidir. İlçe ve şehirlerde hazır ev yapı ruhsatı için bağlı bulunulan belediyeye başvurulur.

Uzun süreli kullanıma uygun olarak tasarlanıp üretilen bu konutlar aynı zamanda kolay kurulum ve montaj avantajlarına sahip. Dolayısıyla bulunduğu lokasyonun dışında da kullanılmasında bir sakınca yoktur.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çAlright daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise ten santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Günümüzdeki yüksek maliyetli betonarme evlerin yanı sıra uygun fiyatları ile bütçenizi koruyor ve aynı zamanda da tekirdağ prefabrik ev modelleri hayalinizdeki eve sahip olmanıza imkan sağlıyor. Aynı zamanda depreme karşı dayanıklı olması da tercih edilme oranını arttırmaktadır.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart prefabrik bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı ten cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Maliyetler standart olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik ev fiyatları standart üretimli olup ekstra kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu gibi opsiyonel müşteri tercihlerine göre ev fiyatları da kademelendirilir.

Prefabrik ev satın alırken öncelikle inşa edilecek modelin prefabrik bir yapı için prefabrik tasarlandığından ve fabrikada üretildiğinden emin olmalısınız. Bunun yanında evin tasarımı için, mimarlık ofisinden proje dosyası hazırlatmanız gerekiyor.

Fugali ve fiber cement dış duvar paneller, betopan üzerine kolayca kaplanılıp istenilen renge boyanarak eviniz daha şık prefabrik ev fiyatları bir tasarıma sahip olabilir.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çAlright ihtiyacı olan ev prepareını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Bir diğer nokta kalite kontrol; geleneksel betonarme evler sahada inşaa edilirler. Bu nedenle birçAlright dış etkene maruz çanakkale prefabrik ev kalırlar bunun yanı sıra inşaat sürecinde kalite kontrol yapmak oldukça zordur.

daha da cazip görünmeye devam ediyorsa tabii ki değerlendirilmesinde bir sakınca yok. Zira konutlar son derece dayanıklı dış panel yapıları sayesinde onlarca yıllık kullanımı garanti etmektedir.

Report this wiki page